torsdag, november 23, 2006

politisk strejk mot valresultatet?

Många års socialistiskt styre har satt sina spår i både tankar och institutioner och LO:s politiska makt har nu blivit helt synlig.
Många vill nu uppmana till politisk strejk för att motarbeta den regering väljarna valt i ett demokratiskt val!Medan LO klädsamt håller sig i bakgrunden.

Socialdemokraterna har som en självklarhet regerat, trots att de inte ens har haft en majoritet av Sveriges befolkning bakom sig. Alla människor är från början kreativa och letar ständigt lösningar. Tyvärr har många års socialism berövat oss lite av initiativförmågan. Socialdemokrater älskar att hitta lösningar åt oss och ta över våra liv bit för bit.
De har också en maktbas i LO med alla sina personella och ekonomiska resurser. Och LO går inte att rösta bort i demokratiska val.

Demonstrerar mot regeringar gör man på sin fritid och inte i politiska strejker i en demokrati.

LO har blivit ett monopol, med ett enormt aktieinnehav och representerar därmed den kapitalism de ofta bespottar. De deltar inte i en politisk strejk, men indirekt hejar de på dem som nu gör allt för att för att sänka den borgerliga regeringen.
Demokratin är en känslig blomma som kan dö om vi inte vårdar den.

Inga kommentarer: