söndag, november 26, 2017

Vi kan lita på att SD är oförutsägbara

Sverigedemokraterna har nu också klagat på att Ulf får inte vara dum mot dom för då leker de hellre med Socialdemokraterna! Bara de får vara med och leka på lekplatsen.
Ja, varför ställer inte reportrar några frågor till S om det. Det är två centralstyrda partier och säkert  också annat som förenar.

Det ska vara höga krav på att bli svensk medborgare. det är något man ska vara stolt och glad över.
Många invandrare har vittnat om när de står med detta beslut i handen, och det ska vara ett medborgarskap att fira.

Men jag blir riktigt orolig när det nu höjs röster inom SD att invandrade svenska medborgare som begår brott, ska göras statslösa. Eller gällde det även icke önskvärda  infödda svenskar? Och det kanske finns andra människor som skulle anses belasta ekonomin i Sverige. Liberaler står ju inte heller högt i kurs hos SD.

För att göra människor statslösa krävs att vi ändrar grundlagen och det känns skönt att detta inte kan ske inom en mandatperiod.
Företrädaren i SD såg inga problem med det.
Ett beslut nu och ett beslut efter valet 2018, så var det klart. Så lätt ser vissa sverigedemokrater på att ändra grundlagen.

En försmak av ett SD-styrt Sverige? Obehagligt är bara förnamnet.

Nu väntar de bara på att vinna förtroende, så att de kan genomföra sin politik som ingen riktigt vet vad den är. deras landsdagar ger "inriktningen", men förslagen ska vara oförutsägbara..
Precis som Trump vill Sverigedemokraterna  tydligen vara oförutsägbara.
Så oförutsägbara att de nu ska locka nyanlända till sitt parti. Eller åtminstone de som invandrat hit för ett tag sen.

De glömmer tala om att om för dessa väljare , att om Sverigedemokraterna styrt landet, hade dessa människor inte haft Sverige som tillflyktsort idag.
Självklart kommer de att få flyktingar som medlemmar. Det visar bara att även dessa människor, när de blivit etablerade här, är ett tvärsnitt av vilka andra svenskar som helst.
Precis tvärtemot vad SD påstår i andra sammanhang.

Dags också att syna socialdemokraternas vilja att behålla makten med hjälp av SD. Historisk så är väl S det parti som gjort nästan vad som helst för att få en maktställning. Oförutsägbart?
En tvärvändning om makten så kräver?

 SD söker nu förtroende för sin oförutsägbara politik. Vad innebär den  när snöbollen börjat rulla? Lite obehagligt, inte sant?

Inga kommentarer: