onsdag, november 09, 2011

Bästa sportnyheten!

I dagens tidning kan vi läsa att nu även elitfotbollens förening inser det orimliga i att kommunerna ska stå för elitfotbollens kostnader.
Det känns för mig som ett stort erkännande av att Folkpartiet liberalerna gjort det enda rätta när vi prioriterat kärnverksamheterna före elitfotbollen.I stort sett hela skattehöjningen för ett år gick till Kalmar FF och nya kostnader kring Arenan.


krav på ekonomiskt ansvar och risktagande ska enligt SEF riktas till elitklubbarna och inte till kommunerna. "kommunernas uppgift kommer bli att skydda ungdoms-och breddidrotten i framtiden- att ge alla unga chansen att utöva sina intressen. En dag kanske några av dem får möjlighet att kliva in i elitlagets kommersiella proffsvärld."


Tänk att få läsa detta på sportsidan! Det känns som en riktig upprättelse för alla slängar man fått för att vi prioriterat verksamheter för barn och gamla i Kalmar framför skattebetald vuxenunderhållning.Jag gläds med alla de som uppmuntrar mig och Folkpartiet liberalerna och som nu får ett välförtjänt erkännande!

Inga kommentarer: