tisdag, juni 25, 2013

Framåtsträvarna bor i hela Kalmar!


 
Tyst på bloggen? Men inte i världen!
Det viktigaste och mest hoppingivande är att så många enskilda människor i odemokratiska länder inte längre är tysta! De får lida enormt men de står upp för sina barn och barnbarns framtid.
Vad jag beundrar dessa modiga människor!
 
Edward Snowden som  är  efterlyst för bland annat spioneri och stöld av statlig egendom är försvunnen (han ska nu inte mätas med samma måttstock som de ovan nämnda). Nu är det ju inte ovanligt att människor försvinner i Ryssland, men med hela mediauppbådet med på resan från Kina, är det ju ganska märkligt att ingen såg vart han tog vägen. Om han nu åkte till Ryssland?

Och så det viktigaste, eller hur?
Snuset är räddat åt Sverige! Många i EU:s institutioner visste inte ens vad det innebär att snusa. Vi tycker ibland att andra länder har konstiga vanor, men vad ska DE tro! Där i Sverige rullar de inte ens in tobaken i cigarettpapper utan stoppar in det direkt i munnen! Kan man rösta för något sådant?

 

 I veckan läste vi i tidningen att bakåtsträvarna bor i Kalmarsundsparken, men  här i Kalmar är alla som protesterar mot MAKTEN bakåtsträvare. Den politik som inte klarar öppen debatt  är inget att ha och det vet majoriteten här. Därför uppmuntrar man ”dialog”  i små utvalda grupper istället för information och en öppen diskussion.

Men. Det är de verkliga framåtsträvarna som vågar reflektera och tänka ett steg till!

Inga kommentarer: