torsdag, juli 10, 2014

Dags att tänka efter - nu!

Det är helt fantastiskt vilket utrymme Fi lyckas kamma hem i media. Erfarenheterna från EU valet att
Media i stort bidrog till det resultat som blev har inte manat till eftertanke. Kanske det lockar att leka allsmäktig  när man vet vilken betydelse varje artikel och även varje lockande "felcitering" innebär.

Att nämna fröken Frimans krig i vänstersammanhanget är ju ganska udda. Fröken Friman hängav ju sig åt entreprenörskap och startade den konkurrens som de  röda o ch de rosa nu vill göra slut på.

Det är helt otroligt att ingen frågar sig hur utvecklingen ska gå framåt när de rödrosa och nu även de gröna vill få människor att tro att om vi alla jobbar mindre så får vi högre välstånd.
Om vi återgår till monopol i välfärden så blir det bra.Eller?

Ja, det blir självklart mycket lugnare när ingen behöver jämföra sig med någon annan. Personalen blir lugn och foglig när de inte har någon annan arbetsgivare att ansluta sig till. De invånare som skulle kunna välja skola eller omsorgsgivare kan inte heller välja bort den de inte är nöjd med, om de rosaröda får som de vill. Ja, det finns faktiskt de som tror på det, och de har nu en otrolig draghjälp av media.

Det är ganska förödande om eftertankens kranka blekhet kommer först veckan efter valet.

Inga kommentarer: