lördag, mars 24, 2018

Låt mig ha mina egna värderingar

Dagens lördagsintervju var en bekräftelse på "tvärvändningen" och S visar just nu upp mästerskap i att opponera på sin egen politik. "Att få utforma sitt liv utan att andra lägger sig i”. Det anser Ardalan Shekarabi är en svensk värdering. Han anser att Sverige skiljer sig från andra länder på så många sätt. Så stor frihet har vi inte efter många års socialism, Ardalan.

Att odla Sverige som ett så speciellt land blir ju helt bisarrt. Sverige är ju speciellt för oss som älskar vårt land, och vi ska vårda vår demokrati och våra mänskliga rättigheter.  Alla länder har ju sin särart med unika och speciella människor. Men det finns ju liberaler och konservativa med sina värderingar i socialistiska länder och det finns ju människor med socialistiska värderingar i konservativa länder. Oavsett var vi bor måste vi följa landets lagar. Så även i Sverige. Lagarna är resultatet av våra värderingar just nu.

Jag ryser när jag hör en kameleont låta som om man NU kommit till en insikt som ingen annan i Sverige haft. Och att vi alla övriga i ren omtanke ska omvändas till dessa nya värderingar. Jag ryser och hoppas fler ser igenom de lena orden…

Åter vill Socialdemokraterna  likrikta oss och mala ner oss så att vi kommer ut i den smala delen av struten som en lojal socialist med ”svenska värderingar”. Jag vill inte ha socialdemokraternas ” svenska värderingar” och ”svenska modell”!

Vi har svenska lagar att förhålla oss till. Det är de värderingar som format dessa lagar som vi ska förhålla oss till.
I övrigt så förbehåller jag mig rätten att med ny kunskap och nya erfarenheter få lov att förändra mina egna värderingar.

 Jag kommer, som liberal, fortsätta motverka socialistiska värderingar som vill stöpa om alla människor i samma form.

Inga kommentarer: