måndag, augusti 20, 2018

Vem har regerat 2014-2018?

"Sverige behöver en socialdemokratisk regering igen”
Ungefär så låter socialdemokratiska valsången och är helt i linje med deras uttalade strategi att opponera på sin egen politik. S verkar inte låtsas om att de har regerat i fyra år, där de inte lyckats lyfta ett enda område som de klagade på under alliansåren.

Och då ska vi komma ihåg att alliansregeringen fick ta itu med den värsta ekonomiska krisen sen trettiotalet, medan S har regerat under en högkonjunktur i hela vår omvärld. De gjorde det på ett så bra sätt att det blev omtalat i övriga Europa.

 Att de inte vill kännas vid att de har regerat under fyra år , och regerar just nu, avslöjas tydligt i budskapet att Sverige skulle behöva en S- regering IGEN. Vem vågar riskera ytterligare en period?

Jag lovade ju att jag skulle visa den svensk-kinesiska vänskapssymbolen som Johan Perssons socialdemokratiska regering i Kalmar delade ut under den Kalmar-Kinesiska eran i vår region.

Jag hade den faktiskt. 
Det är en liten nål för ett kavajslag. Vår svenska flagga hoplänkad med den kinesiska känns precis lika overklig nu som då.

 

 

Inga kommentarer: