lördag, april 21, 2012

Pinsamt KFF!

Pinsamt är bara förnamnet om KFF:s försök att locka kvinnor till fotbollen. Är det detta företag som Kalmar kommun sponsrar med 6 miljoner om året?
Eller är KFF fortfarande en idrottsförening som Kalmar kommun tvärtemot reglerna gav ett vidlyftigt alkoholtillstånd.

Jag hoppas verkligen att både män och kvinnor i Kalmar visar att de inte springer på vilka bollar som helst. Var det detta majoriteten i Kalmar
-MP men + M och C menade med övrig evenemangsverksamhet , vilket var en förutsättning för att skattebetalarna skulle riskera 100 miljoner till ett företag ( eller om det är en förening?)

Man startade första året med en konsert som för att legalisera borgensåtagandet, men det ser nu ut att också bli den enda konserten för överskådlig tid.

Företaget har särbehandlats på många sätt och det allra senaste? var väl när kommunen plötsligt och utan politiskt beslut, bjöd på en parkeringsplats för tusen bilar.
Jag vet inte hur många gånger om året man har matcher som kräver hela parkeringen . Kan det vara tjugo?
Men i centrum motiverar socialdemokraterna oviljan att bygga parkeringsanläggningar med att det inte går att bygga för de största behoven!

Jag räknar med att socialdemokraterna inte bränt alla miljonerna i kvarteret Gasten utan kan vara lika generösa när det gäller den viktiga parkeringsfrågan i centrum och den ännu viktigare fritidsverksamheten för barn och ungdomar.

Vi ska självklart vara glada att Kalmar FF får in pengar och slipper lösa ut kommunens och därmed skattebetalarnas borgensåtagande, men är det dessa pinsamheter och fördomar om vad kvinnor vill se , som gör att arenan "sätter Kalmar på kartan"?

2 kommentarer:

Adouss sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Peter sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.