tisdag, juni 09, 2009

Valresultatet värmer än!

Här tjatar media om att vi är så dåliga på att locka människor till EU-valet, och sen kör de rallarsvingar, när man verkligen försöker ta nya tag. Som Östran idag. Usch!
Vi inom FP har slitit med både politik och valrörelse och försöker både sköta våra uppdrag och möta människor på olika sätt. Vi har "Kalmar.kan.nu "där alla kan gå in och ge oss tips och vi står på stan på lördan ibland för att svara på frågor, och mycket mer. Stadsparken är ett av alla arrangemang som vi haft varje höst där vi mixar musik och politik för att locka en ny publik.
Nu valde vi juni.

Att det regnade av och till hela dagen var otur, men jag är stolt över alla som trotsade den bitande kylan och lyssnade till Nina Larsson, Björn Brändewall och mig som försökte så gott det gick. Musiken värmde oss alla och vi tyckte nog inte att det var så misslyckat ändå som Östran idag försöker ge ett sken utav.
Valresultatet visar ju också att trägen vinner. Om det var åtta som kom och lyssnade och fyra som valde FP så visar det kanske att många bäckar små gör den stora å som vi fixade!

Det är ju lätt att sitta i värmen på redaktionen och skriva fyndiga kommentarer, men vi ÖKADE i alla fall mest i valet!
Och vi är både glada och varma igen!

Inga kommentarer: