måndag, augusti 24, 2009

Snart dags att bestämma sig!

Fyra ledande socialdemokrater vill på DN-debatt kraftigt förändra socialdemokraternas politik. Det är ganska fantastiskt att man, när det bara är ett år kvar till valet, inte har kommit längre, eftersom detta har varit något som man inledde den nya mandatperioden med att deklarera.
Bilden av socialdemokrater som alltid hittar en möjlighet att höja skatter eller hitta på nya måste försvinna”, skriver S-politikerna.
Om dessa politikers storstadspolitik blir partiets förstår jag inte ens varför någon behöver välja socialdemokratisk politik. Det de föreslår är ju sådant som samma socialdemokrater röstat bort då förslagen kommit från t.ex. liberalt håll.
Deras förslag gäller ju storstadspolitiken och de talar inte om hur det ska finansieras. Ska de ha en annan ingenjörskonst för resten av landet?
Bilden av ett skattehöjar parti kommer inte att suddas ut med dessa förändringar! Bilden av ett parti som i god tid före valet skulle visa sin ”nya” inriktning för väljarna är dock helt utsuddad.http://http://www.dn.se/opinion/debatt/socialdemokratin-maste-genast-ha-en-ny-politik-1.936850

Inga kommentarer: