söndag, februari 10, 2013

S och C minskar. FP ökar!


Centerpartiet i Kalmar  har med stor majoritet valt att hjälpa socialistiska majoriteten i Kalmar till ett fortsatt maktinnehav, och det får vi respektera.  Jag kommer självklart att sakna några centerpartister, som jag vet ville ha ett icke socialistiskt styre i Kalmar, men jag inser också att en allians utan en så motvillig partner nu istället kan bli ett mycket starkare alternativ i valet 2014.

Delar av min förra blogg blev en artikel och Johan Persson körde i tidningen varianten om personangrepp, när han inte har några motargument. Han har ju även tyckt det om media ibland, när han inte själv fått sista ordet. Nu är det också så, att han har själv centrerat all makt så starkt till sin egen person, att när makten ska kritiseras, faller det självklart på honom själv.  

Jag kunde bidragit med att han har fel när han i tidningen säger att S ökar och att FP tappar. Socialdemokraterna har i senaste mätningen minskat från 34,4 procent  i november till 29,8 procent nu, men eftersom han vet att ingen kollar, kan han chansa. Centern har 3,3 procent. Folkpartiet liberalerna går framåt, men vi är självklart inte nöjda med 7,2 procent.

Bra om alla nu kan få möjlighet att fokusera på politiken, för här finns så otroligt mycket att göra i Kalmar.

 

 

 

 

 

Inga kommentarer: