måndag, juni 23, 2008

Kul strategi Mona!

Sossarna har inte ens lyckats klara sin viktigaste profilfråga, klasskampen, trots att de haft makten under nästan hela efterkrigstiden!

I riksdagen och i Kalmar kommunfullmäktige låter det precis likadant.
Socialbidragen, inte jobben, ökar i kommunerna.” Så låter det både här och där när socialisterna får bre ut sig! Sanningen är att både fattigdomen och klasskillnaderna ökade under det socialdemokratiska regeringsinnehavet från 1995-2006 enligt en rapport som LO gjort.


Sanningen är att socialbidrag till svenskar har kunnat minskas och arbetslösheten i maj var den lägsta sedan 1991. Här i Kalmar har inte arbetslösheten varit lägre sen man började mäta.

Därmed har skatteintäkterna ökat på både riks- och lokalplanet och det kan väl inte ens socialdemokraterna sura för. Visserligen är det fler som klarar sig själva och då tappar socialisterna kontrollen! Det är något att vara rädd för om man är socialist!

Socialdemokraterna har ökat klassklyftorna mest av alla. De gjorde under sin tid massor av människor beroende av bidrag och åtgärdspaket.
En självklar strategi borde då kanske vara att försöka rätta till detta i sin politik. T.ex. en bättre skolpolitik där kunskaperna värderas eller en arbetsmarknadpolitik i stället för en åtgärdspolitik?

Nej då!
Nu är Mona Sahlins strategi att satsa på kvinnor i medelklassen och på pensionärerna!
Hur glada och tacksamma ska vi bli då? Jag säger bara bevare oss väl för att bli beroende av Monas omsorger!

Inga kommentarer: