onsdag, augusti 20, 2008

Välkommen i kväll!

I måndags hade vi ett informationsmöte om Arenan men skriftligt underlag för beslut, (två sidor) fick vi senare på kvällen. Partierna hade gruppmöte inför fullmäktige samma kväll.

Inga avtal klara, inga ekonomiska kalkyler och inga konsekvensanalyser har bifogats detta ”underlag” ännu idag onsdag. Vi har heller inte sett något skriftligt klartecken från banken.
Skall beslutet på fredag tas ”under förutsättning att parterna över huvudtaget beslutar om att göra den tänkta affären"?
Ska vi i så fall först fatta beslut om stora utgifter för kommunen, och därefter läsa kompletterande beslutsunderlag som ska ligga till grund för beslutet? I så fall en märklig ordning när vi faktiskt har både kommunstyrelse och fullmktigesammanträde även i september månad! Det känns som om det ligger en hund begraven när man inte kan invänta ett genomarbetat beslutsunderlag. Det är synd på ett så stort och viktigt ärende.

Men ikväll varvar vi musik och politik när ska vi ha en alldeles egen kväll för allmänheten. Folkpartiets årliga kväll i Kalmar Stadspark kl. 18 00, i år med Allan Widman från försvarsutskottet och the Cats som underhåller med 50-60-tals låtar. Jag hoppas bara att vädrets makter står oss bi för just nu är det blå himmel, och det känns jättebra.

Där finns ju tillsammans med Allan Widman, jag och andra förtroendevalda till förfogande om någon vill ställa frågor. Mycket välkommen!

Inga kommentarer: