fredag, juli 30, 2010

en annan politik......vems då?

I dagens Östran kan man läsa om hur mycket bättre den ekonomiska uppgången varit med en socialistisk regering. Nej, det kan man inte! Man kan på ledarplats läsa hur mycket snabbare och starkare den varit med en ANNAN POLITIK! Inte vilken. Inte socialdemokratisk, vilket hade varit väntat. Börjat t.o.m. de egna tvivla på politiken?

Den enda politik som jag vet den rödgröna kartellen enats om är ju att de kommer att höja ett antal skatter!
Med den överbudspolitiken hade vi inte haft en sparad krona när krisen började. Här i Kalmar hann vi bara till första kommunfullmäktige innan socialisterna talade om hur mycket mer statsbidrag kommunerna skulle fått med en socialistisk regering. Mer statsbidrag har det sen ropats under fyra år! Det var två år innan den ekonomiska krisen och pengarna hade varit slut för länge sen när den globala ekonomiska krisen slog in.


Vad hade vi fått av socialdemokraterna?
Höjda skatter, statliga bilföretag, höjda skatter, konstruerade jobb, höjda skatter och fler förtidspensionerade.
Jag tror att många inser att höjda skatter inte är svaret på alla frågor.

Fler i arbete är ett långsiktigt arbete som börjar i hemmet och skolan. Därför tar det tid till full sysselsättning.
Före ekonomiska krisen var det fler i arbete, färre sjukskrivna och färre i behov av socialt bistånd än någon gång under 15 år av socialistiskt styre. Vi är snart där om Alliansen får förtroendet! Men vi är inte nöjda med statistik. Vi ger oss inte förrän alla människor av kött och blod har en arbetsgemenskap att dela!

Inga kommentarer: