söndag, september 27, 2009

Egna medicinen duger inte för S, V och MP!

S,V och MP protesterar hos talmannen att regeringen meddelade budgetpropositionen till pressen dagen innan riksdagen fick ta del av den. Detta är ett arbetssätt som socialdemokraterna utvecklat under sina år i regering. Nu fick de smaka på sin egen medicin, men då dög den inte.

I december 2008 gjorde S, V och MP exakt samma sak i Kalmar som de nu klagar på i riksdagen.
Deras budgetförslag presenterade de överraskande för media på en måndag. Vid chefsträffen torsdagen innan arbetade vi i alla partier fortfarande enligt överenskommelsen om ekonomiskt samarbete ”budget i balans” för att slippa en skattehöjning. Vilken teater från socialdemokraternas sida och vilken bortkastad tid för oss!
De hade ju redan svikit överenskommelsen, och vi var helt ovetande!

Det som S, V och MP nu kritiserar Alliansregeringen för, har de genomfört själva både på riksnivå och lokalt. I Kalmar spelade de dessutom falskspel istället för att säga upp sin del i överenskommelsen ”Budget i Balans” på ett ärligt sätt. Hur trovärdiga är dessa partier?
De samlar minuspoäng hela tiden!

Minuspoäng samlade S också i det tyska valet, vilket känns bra. Däremot gick liberalerna fram till 14,5 % vid första mätningen. Grattis till de tyska liberalerna!

Inga kommentarer: