söndag, oktober 16, 2011

Det ska löna sig att göra rätt!

Denna vecka har verkligen inneburit stora förändringar för många människor. Många har sett sin arbetsplats gå upp i rök, och nu är det bara så skönt att ingen människa kom till skada. Brandkåren gjorde det som man brukar finna är det bästa. Att satsa stort från början och hellre dra tillbaka styrkorna om läget snabbt är under kontroll. Det var en fantastisk insats att rädda kringliggande byggnader och man ska ha stort beröm för en snabb insats.

Det var också bra att ha bussen placerad i området . Information är A och. O i alla sammanhang, men än mer vid händelser som denna.
Nu hoppas vi att gärningsmännen är gripna, och att alla lärt sig hur snabbt det kan bli övertänt.

Håkan Juholt har tur att det i hela det socialdemokratiska partiet inte finns en enda möjlig partiledarkandidat.
Det som innan solkade Håkan Juholt solkar nu istället hela det politiska partiet.
Det minskar ju inte politikerföraktet att reglerna är så dåliga att man kan frias just på grund av det. Men faktum kvarstår att en som aspirerar på att vara partiledare Borde förstå att kulbon inte kan betalas med riksdagsmännens hyresbidrag.
Det blir intressant att se allmänhetens reaktion på att socialdemokraterna nu tycker det är helt ok.

Nu är vårt landsmöte klart och flera beslut som vi diskuterat vid tidigare landsmöten är nu klara. Hälften kvar har jag själv slagits för vid tidigare landsmöte. Det pågår nu en del programarbeten, men det känns stabilt i vårt inre arbete nu. Vi är lycligt lottade med partiledare och det känns väldigt skönt i dessa dagar.

Nu kan vi lägga all vår energi på politiken, och i morgon kväll ska vi diskutera landstingsfrågor.
Allt fler frågor är gemensamma mellan kommun och landsting, och samarbete är bästa vägen till effektivt utnyttjande av skattemedel.
På så vis kan den som jobbar få hälften kvar i plånboken.

Det måste löna sig att arbeta och göra rätt för sig!

Inga kommentarer: