måndag, mars 29, 2010

Bra om miljöpartiet granskas!

De rödgröna är ansvariga för att mackdöden fortsätter.
Ändå står miljöpartisterna och hycklar i SVT om att denna lag, som de själva drivit igenom, kan de också tänka sig att göra helt tandlös genom dispenser. Bara för att man nu ser konsekvenserna av deras politik.
Redan 4 oktober 2008 skriver några folkpartister en artikel i DN debatt om mackdöden och pekar på att pumplagen är en lag som Socialdemokraterna och Miljöpartiet är ansvariga för.

De ställer två krav:

"För att begränsa skadorna på mackverksamheten framför allt på landsbygden bör det sista steget i lagen den 1 januari nästa år (läs 2009)stoppas och avskaffas för gott.

Det är dessutom nödvändigt att nu genomföra en utvärdering av pumplagens konsekvenser för glesbygden, klimatet och ekonomin."


Tony Carlssons debattartikel i tidningen Barometern idag är klockren. Med miljöpartiets politik släcks Sverige och de första offren på miljöpartiets altare är de som bosatt sig på landsbygden, kanske just för miljöns skull.

I Kalmar har vi ikväll på kommunfullmäktige ett ärende om GMO från de rödgröna där man verkligen vädjar till människors oro för det som är okänt för oss.Här har EU ett väldigt strängt regelverk, men i förslaget säger man nej till all handel med GMO-grödor, utan att tala om vilka konsekvenser det skulle få.

Men den dagen konsekvenserna uppenbarar sig står de ansvariga säkert åter och talar om omfattande dispenser. Det är svårt att i längden stå med båda benen i luften!










Tänk ett steg till när du reflexmässigt tror att Miljöpartiet står för framtiden.

Att reglera bort

Inga kommentarer: