lördag, juni 19, 2010

En dag man minns.

PUH, kan man säga nu när allt gick så bra med fint väder och glad stämning på stan.
För vad det har diskuterats och spekulerats om Daniel var rätt man för Victoria och vem som skulle gå med henne fram till altaret. Lite mera allsidighet kanske man kunde önska sig av SVT ändå.Fotboll eller kungligheter genom tiderna? Svårt val.


En majoritet av folket har valt detta statskick och så länge vi har ett kungahus som representerar Sverige på ett bra sätt, kommer monarkin att bestå och det verkar inte vara en prioriterad fråga för något parti.

Man måste ju gratulera de nu båda kungliga högheterna Victoria och Daniel till att efter många om och men fått varandra och jag önskar dem verkligen lycka till. Att förhållandet varit värt att kämpa för kunde ingen tvivla på som såg dem idag. Trots att jag inte tittat på TV hela dagen, har jag redan sett denna vigselakt ett antal gånger, och det var mycket värme i luften, det kunde man inte missa. De är ju så otroligt fina tillsammans, som alla brudpar, och brudklänningen var kanonfin.
Och som motvikt till all fotboll som fyller övriga kanaler, är det riktigt kul
att se alla vackra klänningar och utsmyckningar.


Både Sverige och världen har ju fått vara med hela dagen, och Stockholm visade ju sig från sin allra bästa sida. Detta har inte heller varit rätt dag för prova på praktik. Jag var mest orolig för att något Jasplan skulle ställa till det, men allt gick som smort och det är nog många som pustar ut ikväll!


När kungen och drottningen gifte sig bodde jag i Stockholm och stod förstås i stan och vinkade och hurrade när de kom ut på balkongen. Då fanns inga storbildsskärmar och då fick man ju se vigseln hemma på TV och sen snabbt köra in till slottet och vinka.
Men det är också en dag man minns, och så kommer det vara med den här dagen också.

Inga kommentarer: