måndag, mars 23, 2009

finns det några illusioner kvar att tappa?

Wanja Lundby- Wedin känner sig lurad och kan inte förstå hur utbetalningarna kunnat bli så stora! Det är väl bra om det utreds, för har man inte tagit beslut om dessa utbetalningar i AMF så handlar det väl om rent bedrägeri. Ingen i styrelsen känner igen de tecknade avtalen och det är ju illavarslande.

Många har kanske haft illusionen att pengarna användes på ett för medlemmarna säkert sätt om en fackbas satt i styrelsen. Men Wanja Lundby-Wedin hade inte varit där hon är idag om hon ställt obekväma frågor. Ingen vill väl kallas för motvallskärring, eller? Däremot har hon spytt galla över alla andra och tonläget har varit väldigt uppskruvat. Hon har själv tagit den enkla vägen och följt strömmen. Men att hon är i gott sällskap hör man nu när alla styrelseledamöter ska svara på frågor om bonusar. Det är styrelsen som är ansvarig, hur alla nu än försöker skylla på det ena och det andra.

Nu har de verkligen fått nytta av sin kreativitet! Vi får hoppas att utredningen görs skyndsamt, för här finns många intresserade medlemmar som tappar både sina pensioner och illusioner.

Inga kommentarer: