söndag, maj 03, 2009

laguppställning som oroar!

Det lät innan 1 maj i alla reportage som om förtroendet på Wanja och Mona hängde på deras tal .
För kärntrupperna är det självklart viktigt att de stärks en sådan här dag, och någon procent upp kan det nog bli av uppmärksamheten.
Men ett rubbat förtroende tar man inte tillbaka med ett vackert tal. Då underskattar man nog det svenska folket. Och det är ju bara att tänka på laguppställningen i en eventuell kommande rödgrön regering, så blir man oroad.

Lars Ohly som minister i en svensk regering kan ju skrämma vem som helst som vet hur kommunismen fungerat i andra länder. Kom ihåg att Ohly slutade kalla sig kommunist bara för att människor fick så dåliga vibbar av det. Han har aldrig tagit avstånd på riktigt. Tyvärr är kommunismen glorifierad hos många ungdomar. Eller som en ung vän lite mera nyktert konstaterade: "det är lätt att vara vänsterpartist innan man börjat arbeta och behöver betala skatt". Att ta in våra pengar för att styra våra vanor med bidrag och subventioner är ju bara en början till deras drömsamhälle, och där får de redan idag god hjälp av socialdemokraterna.

Tanken på Mona Sahlin som statsminister är ju inte heller så upplyftande, så nu tror jag att jag slutar medan jag tacksamt noterar att vi har en ansvarsfull regering och en skolminister som
jag inte vill byta mot någon annan.

Inga kommentarer: